Verschillende recepten en preparazione bereidingswijze van vegetarische pizza’s. Heb jij zelf ook een heerlijke pizza gemaakt die je met ons wilt delen? Stuur dan je recept inclusief foto’s naar ons toe!
Zoet, Venetiaanse Pizza
Recept uit het boekje ‘zoete pizza’s van Lene Knudsen. 1 grote pizza met mascarpone en amarenakersen, voorbereiding 15 minuten – baktijd 15 tot 20 minuten. Of bak de pizza slechts in 4 a 5 minuten in de pizzaoven!
Preparazione:
Deeg
Rol het pizzadeeg uit of haal het uit de verpakking. Leg het deeg plat neer op een met bakpapier … Lees meer
Pizza Tricolore
Preparazione:
Lek de tomaten en de mozzarella (van buffelmelk) voor gebruik goed uit, om te voorkomen dat de pizza klef wordt. Snijd de mozzarella en tomaat in plakjes. Doe de plakjes mozzarella in een vergiet en druk er voorzichtig met uw vuist op zodat er zoveel mogelijk vocht uitloopt. Rol het deeg uit tot een cirkel die aan de randen … Lees meer
Pizza con melanzane, peperone e cipolla
Preparazione:
Plaats de tomaten in een vergiet en laat deze uitlekken voor gebruik, om te voorkomen dat de pizza klef wordt. Verse tomaten hebben een beetje hulp nodig. Doe de plakjes tomaat en de plakjes mozzarella in een vergiet en druk er voorzichtig met je vuist op zodat er zoveel mogelijk vocht uitloopt. Rol het deeg uit tot een cirkel … Lees meer
Pizza Margherita
Preparazione:
Laat de tomaten goed uitlekken in een vergiet. Rol het deeg uit in een cirkelen maak de randen iets dikker, en plaats de bodem op een ingevette bakplaat. Bedek de bodem met de tomaten en leg de plakjes mozzarella erop. Bestrooi met zout en peper en verdeel de basilicum over de pizza. Bak de pizza in de oven ongeveer … Lees meer
Pizza Calzone
Preparazione:
Laat de tomaten goed uitlekken in een vergiet om te voorkomen dat de pizza klef wordt. Plet de cherrytomaten, de plakjes tomaat en de blokjes mozzarella met je vuist zodat het vocht eruit. Doe de plakjes goed uitgelekte tomaat in een kom en versnipper de helft van de basilicumblaadjes eroverheen. Laat de tomaten zo staan zodat ze de smaak … Lees meer
Pizza bianca al rosmarino
Preparazione:
Laat de mozzarella goed uitlekken om te voorkomen dat de pizza klef wordt. Leg de mozzarella in een vergiet en druk voorzichtig het vocht eruit. Rol het deeg uit tot een cirkel en maak de randen iets dikker. Verdeel de mozzarella over het deeg . Strooi de rozemarijn over de pizza. Voeg zout naar smaak toe en sprenkel er … Lees meer
Pizza Bianca
Preparazione:
Laat de mozzarella van buffelmelk voor gebruik altijd goed uitlekken om te voorkomen dat de pizza klef wordt. Doe de plakjes mozzarella in een vergiet en druk er voorzichtig met uw vuist op zodat er zoveel mogelijk vocht uitloopt. Rol het deeg uit tot een cirkel die aan de randen iets dikker is, il cornicione. Verdeel de mozzarella of… Lees meer
Pizza al peperoncino dolce
Preparazione:
Laat de tomaten grondig uitlekken voor gebruik om te voorkomen dat de pizza klef wordt. Laat tomaten uitlekken in een vergiet. Verse tomaten hebben een beetje hulp nodig. Doe de plakjes tomaat en de plakjes mozzarella in een vergiet en druk er voorzichtig met uw vuist op zodat er zoveel mogelijk vocht uitloopt. Rol het deeg uit tot een … Lees meer