Pizzaparty

Pizzaschool voor pizzabakkerspizzabakker_flyer

Heb je ambitie om zelf pizzaiolo te worden, dan kun je hiervoor een opleiding volgen bij de pizzascuola. In het cursusprogramma van deze opleiding wordt er aandacht besteed aan de geschiedenis van de pizza, de ingrediënten, kneed- en roltechnieken en natuurlijk het beleggen en bakken. Na het afronden van de cursus krijg je een pizzabakker certificaat, hiermee kun je direct aan de slag want de pizzascuola geeft ook een baangarantie.

Wie geen zin heeft in een hele opleiding om zijn eigen pizza’s te kunnen maken, kan dit natuurlijk ook gemakkelijk zelf leren tijdens de Pizzaparty! Met een beetje oefening, de juiste ingrediënten en materialen maak je in een handomdraai de lekkerste, versbereide pizza’s!

Pizzaparty

Pizzaparty is een feest voor jong en oud. Thuis een Italiaans feestje organiseren? Met het pizzapartypakket heb je bijna alles in huis om een geslaagd Italiaans feestje te organiseren. Hou jij ook zo van pizza`s? Maak nu samen met je vrienden, familie en collega`s de lekkerste pizza`s! Het ItaliëPunt heeft voor jou namelijk het unieke, compleet verzorgde pizzapartypakket! Met dit pakket biedt Het ItaliëPunt je de unieke kans om de pizzaoven te huren of te kopen en het ultieme Italië gevoel bij je thuis te creëren!

Maak je feest helemaal compleet met extra Italiaanse sfeerartikelen. Het is ook mogelijk om je pizzapartypakket persoonlijk aan te vullen met bijvoorbeeld de Sempre Italia cd. Of wat dacht je van een Italiaanse karaoke DVD vol met bekende en onbekende Italiaanse liedjes? Plezier gegarandeerd!

Tevens ook te organiseren bij Het ItaliëPunt in den Bosch verschillende Italiaanse kookworkshops op aanvraag en met een groep van minimaal 10 en maximaal 24 personen. Dus nodig je vrienden, familie, collega’s en kennissen uit en beleef samen een heerlijke Italiaanse avond!