Volwassenen

Pizzaparty!

Ben je gek op de Italiaanse cucina, keuken en zou je zelf willen weten hoe al die lekkere pizza’s bereid worden? Ben je dol op koken en wil je weer eens iets nieuws proberen? Of ben je juist geen held in de keuken, maar wil je hier verandering in brengen? Loopt het water je al in de mond bij de pensieri, gedachten aan alle verse Italiaanse pizza’s? Kom dan naar de Pizzaparty kookworkshop!! Ook mogelijk om thuis te vieren, met de speciale pizzapartypakketen! Met deze Italiaanse partypakketten inclusief een pizzaoven is jouw Italiaanse feestje compleet! Een Italiaans feestje mag en kan altijd dus waar wacht je nog op? Dit partypakket zorgt voor een echte Italiaanse sfeer en met je zelfgemaakte pizza’s uit de pizzaoven maak je het Italië-gevoel compleet!

Het ItaliëPunt in ‘s-Hertogenbosch  geeft verschillende Italiaanse kookworkshops, waarbij je je zal wanen in het echte Italië. Met behulp van onze cuoco, kok Gianni van La-Sensazione voel je je na een avond al helemaal thuis in de Italiaanse keuken. Neem adesso, nu contact op met Het Italiëpunt om vragen, ideeën en wensen te bespreken!

Het Italiepunt organiseert een Italiaanse kookworkshop op aanvraag en met een groep van minimaal 10 en maximaal 24 personen. Dus nodig je vrienden, familie, collega’s en kennissen uit en beleef samen een heerlijke Italiaanse avond!