Pizza, recepten van de beste Napolitaanse pizzabakkers

 

Pizza, recepten van de beste Napolitaanse pizzabakkers

Eindelijk weer eens een nieuw boek over pizza’s! En dit keer een boek waarin een aantal gerenommeerde pizzabakkers uit Napoli aan het woord komen. Dit wordt een topper voor thuis-pizza-bakkers, let op onze woorden!

De 5 beste pizzabakkers van Napels delen hun recepten en pizzageheimen met de ons! Dit boek staat boordevol recepten uit Napoli, de bakermat van de pizza. Elke pizza heeft een ander verhaal. Centraal staan de authenticiteit, traditionele bereidingswijze en de allerbeste ingrediënten.

Met veel aandacht voor productuitleg, het selecteren van de perfecte ingrediënten en het maken van goed en lekker pizzadeeg. ‘Dit zalige boek leert je dat een pizza niet zomaar een pizza is. Italianen maken ‘m met heel veel kennis, persoonlijkheid, liefde, ambacht én een hete oven en dat spat van de pagina’s. Je wilt nog maar één ding: pizza’s! – delicious.